Post by mincemasxopi on Feb 7, 2022 9:46:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing Hook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing Hook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти глюк монет ▞▞▞
▞▞▞ Fishing Hook 2022 version ▞▞▞
Angelhaken Sportspiele jmc
аварійне завершення роботи та раптово закриття...при додаванні хука та інших елементів в оголошеннях.....😥😥😥
Гра чудова мені сподобалася
Заманчіво
Мені подобається все це Графіка; Гра та Наскільки просте управління. Це весело та чудово економить час Чудова робота🤘🤘🤘🤘🤘
Нармальна рибалка
Ця гра приносить задоволення
графіка чудова
Fishing Hook Sport fhm
У цій грі так багато ADV. Виправ це!!!!!!!
Раніше була веселою грою, поки вона не прийшла до власного розуму... щоразу, коли я кидаю рибу й зачіплюю її, програма відчуває потребу призупинятися кожні 3 секунди
Angelhaken Sportspiele jmc
Olta Spor vwjs
Клас.👍👌
Дуже дуже гарна гра
Боле ля
занадто багато реклами
Гагал мулу
Відрегулюйте гребаний джойстик, чому коли відпускаєш, щоб знизити тиск второго раз не можливо нічого не робити і риба виходить!!!
Після оновлення останньої версії = не можу відкрити гру
Ставлю йому 3 зірки, оскільки щойно почав грати, , поки що це нормально
шлях до багатьох реклам!!!! і обмежено вільними гачками - ви втрачаєте 1 гачок незалежно від того, спіймаєте рибу, або риба перериває волосінь!!! майже неможливо зловити кожну рибу на кожній карті!!! цей сайт змушує вас витрачати фактичні гроші на оновлення елементів... він також вимагає дозволу на внесення змін та видалення інформації на / у вашому обліковому записі!!! Я не дозволю цього для жодної гри від Google play!!!! Видаляю цю програму сьогодні!!!!!
Nakakaaliw parang tooo yung fish hehe!!
Подобається графіка, але все одно пробую...
Чому вцей ігрі неможлива змінити мову ?
Being x Vjj 😑
Sky Combat: Avions De Guerre Action biir
Мені подобається ця гра, і додавання з’являється лише в тому випадку, якщо у вас немає достатньо грошей, щоб купити гаки, і вам потрібні гачки, я ставлю їй 5 зірок, це хороша гра, і реклама не з’являється більшості людей, як ігри без додавання 😁 😁😁🤩🤩🤩🤩🤩 люблю гру
Крута гра
Olta Spor vwjs
Класна гра з теми рибалки 1 мин.
Це справді дивовижно, ніби ми можемо відчути рибалку лише з мобільних пристроїв....але додайте нові карти та риб, як деякі річкові риби
Дуже гарна гра
удари відстійні, коли ніколи не описує, як бити
Не можу відкрити n повністю заморожений ... 2-й раз перевстановити..... ви витрачаєте мій час
Мені дуже подобається гра fish hook .але ця гра поняття не маю, тому мені не подобається, і ця гра не має 3D. У мене є дві зірки.
Норм гра, раджу спробувати
Чому гра в мене не робить
це дуже погана гра, тому що ти луккха. ви берете гроші з акваріума і його справжні гроші lukkkkkhahhhhahhhahhha